Over ons

Nikah-akte is opgericht om geliefden te verblijden tijdens een van de mooiste momenten van hun leven: het huwelijk. Hiermee vervolmaken echtparen hun geloof en houden ze een van de grootste Profetische tradities in stand. Dit bijzonder moment en unieke band wordt meestal in een akte vastgelegd.

Stelletjes willen graag zo’n belangrijk moment van hun leven, de belofte tegenover elkaar, vereeuwigen op een elegante en beeldschone akte, maar ook dat de akte islamitisch conform is.

Zo’n gelukkig moment, zou vereeuwigd moeten worden volgens de gevoelens van de echtparen die op dat moment ervaren: stralend, gelukkig, kleurrijk, beeldschoon en elegant. Dit moment verdient dan ook een bijpassende elegante akte en een zegel , prachtig voor op de fotoshoot!

Hierom bestaat Nikah-akte, om te helpen jouw huwelijk, islamitisch, elegant en speciaal te maken.

Liefs,

Totstandkoming akte

Een oude traditie

Het kalligrafieteam gaat zeer zorgvuldig te werk om het beste resultaat te leveren. Deze eeuwenoude traditie werd gedaan bij speciale documenten als blijk van hoe belangrijk een moment of document was.

© Nikah-akte – Alle rechten voorbehouden

betaal-verzend-methode

Ontvang 10% korting

Meld je nu aan en ontvang 10% korting bij je eerste bestelling. Blijf op de hoogte van onze speciale aanbiedingen en nieuwe aktes. 

Gulistan Nikah akte huwelijksakte
💬 Vragen?
Scan de code