Bedankt! Maar wacht nog even...

Je ontvangt je kortingscode over enkele minuten in je mail. Maar hoe zou je het vinden je partner of je geliefden een mooie akte als huwelijkscadeau te geven?

Huwelijksakte - Nikah akte

Ga je trouwen?

Maak dan je huwelijk nog specialer met je eigen Nikah akte oftewel huwelijksakte. Het is een prachtige akte voor je huwelijk volgens een koninklijk design. Een kopie uit de musea van voormalige keizers en koningen. Mooi voor bij de plechtigheid, fotoshoot, tijdens de ceremonie of als cadeau ter herdenking van een speciaal moment in je leven.

Gulistan Nikah akte huwelijksakte

Handkalligrafie van de Bismillah, Hamd en akte.

De datum van de Nikah

Namen van de bruid en bruidegom

Handtekeningen van de getuigen,
koppel en imam of beambte

Ik werd opgebeld en ze hebben ons hierin geholpen. We wisten niet hoe het islamitisch allemaal moest staan, maar dat werd goed uitgelegd. De Nikah akte is erg mooi en was snel binnen. Zeker een aanrader.
Diana & Imran

De koninklijke Gulistan Nikah akte

Gulistan Nikah akte huwelijksakte

Handkalligrafie van de Bismillah, Hamd en akte.

De datum van de Nikah

Namen van de bruid en bruidegom

Handtekeningen van de getuigen,
koppel en imam of beambte

De Gulistan Nikah akte is beeldschoon gelegd in een Ottomaanse lay-out en versierd met traditionele ornamenten. Het huwelijksakte heeft een klassiek karakter met een marmeren look en wordt ingezegend met handkalligrafie van de Bismillah, de lof aan Allah en de vredeswens op de Profeet vrede zij met hem.

Meerdere koninklijke huwelijksaktes

Shamsa Nikah certificaat Moghul stijl

Handkalligrafie van de Bismillah, Hamd en akte.

De datum van de Nikah

Namen van de bruid en bruidegom

Handtekeningen van de getuigen,
koppel en imam of beambte

We bieden meerdere huwelijksaktes aan uit verschillende delen van de wereld. De Shamsha akte, de Perzische, de Bustan en vele meer. Kies je eigen Nikah akte en maak je huwelijk compleet.

Elke akte is uniek

Met veel zorg op maat en naar wens van de koppel wordt een akte opgemaakt. Elke huwelijk is een speciaal moment om niet te vergeten.

Met oog voor detail

Elke akte is islamitisch-conform volgens de regels opgesteld. Elke detail is belangrijk voor ons welke wij voor je in orde maken.

Traditionele kalligrafie

Custom werk door kunstenaars

Bestellen is makkelijk

1. Kies je akte

Kies de stijl van je akte en vul de gegevens in die op je akte moeten komen.

2. De Art begint

Onze kalligrafen gaan aan de slag! Je ontvangt hierna een concept ter goedkeuring.

3. ontvangst

Je ontvangt de akte in 2-voud, verpakt in een stevige beschermde verpakking.

Kies je akte

De Art begint

ontvangst

Wat klanten zeggen

Geweldige service! We hadden spoed en waren eigenlijk te laat. Maar ze hebben het nog dezelfde dag voor ons in orde gemaakt. Het ziet er prachtig uit!
Renard & Chaima
Hanafi - Rozemarijn
Ik werd opgebeld en ze hebben ons hierin geholpen. We wisten niet hoe het islamitisch allemaal moest staan, maar dat werd goed uitgelegd. De akte is erg mooi en was snel binnen. Zeker een aanrader.
Diana & Imran
Hanafi - Rozemarijn
Een echte aanrader. Het certificaat is zeer mooi heb vele goede complimenten ervoor gehad. We zijn Maliki en dat hebben ze voor ons aangepast op het certificaat. Ze zijn goed op de hoogte van de regels.
Hassan & Ouarda
Maliki - Rozemarijn

Huwelijkscontract 2 pagina's, getuigen akte en Gulistan akte

Rated 5 out of 5
24 november 2022

Vanaf het begin dat ik aan het rondneuzen was en mijn ogen uitkeek op de website tot aan de geplaatste bestelling. Ik heb mail contact gehad en ik werd heel erg gerust gesteld over de bestelling! Ik heb weliswaar nooit eerder webshop gehad die zo een fijne en positieve benadering heeft jegens hun klanten. Je wordt écht als koning(in) behandeld in jouw wensen. Wanneer je je voorbeelden per mail krijgt en je akkoord moet geven voor het design, dan raak je echt onder de indruk. Het is een hele mooie toevoeging aan een huwelijksfeest en het maakt je hele trouw nét iets bijzonder. Allahoema barek voor de designers en de breinen achter dit concept!

F.A

Bustan Nikah Akte

Rated 5 out of 5
13 november 2022

Ik heb de Bustan nikaah akte besteld en maa shaa Allah wat een prachtige akte is het geworden. De service die geleverd is, is top. Ik wilde de getuigen op de akte en dat was binnen no time geregeld. De levering was ook snel en de nikaah akte was ook goed verpakt, zodat het geen schade kon oplopen. De bruid en bruidegom waren blij verrast, het was namelijk een cadeautje.

Shukran jazeelan!

Shazia

Goede service, en super mooi!

Rated 5 out of 5
4 november 2022

We waren super tevreden over onze Nikkah akte, last minute besteld en nog optijd gelregen. Iedereen was super vriendelijk en het eindproduct was super.

Florentina & Matthias

Nikah contract red velvet + Rozemarijn akte, Masha Allah 🙂

Rated 5 out of 5
18 augustus 2022

Ik heb de red velvet contract besteld als verrassing voor mijn vrouw. Deze is heel erg mooi gelukt masha Allah, nog veel beter dan verwacht zelfs. Er zat ook een Rozemarijn akte bij die net zo prachtig is, deze kan je los inlijsten. Papier is van dikke zware kwaliteit en voorzien van zegels en parelmoer.

Broeder werkt professioneel en duidelijk, communicatie gaat heel open en snel. Je krijgt eerst concepten te zien met de info die je doorgeeft en na controle gaat men pas over op schrijven en drukken.

Ik ga Nikah akte zeker aanbevelen in mijn omgeving.

Broeder bedankt voor de goede service en moge Allah je barakah en zegeningen geven in je bedrijf.

Jaouad

Perfect & super service!!

Rated 5 out of 5
14 mei 2022

Wat zijn we goed geholpen! Met al onze vragen die we hadden! Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Er wordt echt tijd voor je genomen. Alles wordt overlegt voordat ze beginnen met drukken, als het product klaar is laten ze netjes weten dat het goed is ingepakt en klaar is voor verzending. Ik zal nikah-akte aan iedereen aanraden! Echt een TOP service.

Moek & Sher

Super blij

Rated 5 out of 5
2 april 2022

Hele goeie service. Werd goed geholpen. Hele aardige jongen man. Echt een aanrader voor wie een akte wil.

RAchid

Top service

Rated 5 out of 5
18 maart 2022

Ik was zelf te laat met bestellen. Broeder belde mij meteen dat als ik het die dag wilde ik veel eerder moest bestellen. Ik had de situatie uitgelegd en Alhamdollah heeft de broeder alles in werking gezet om het toch op tijd klaar te krijgen.

Nogmaals bedankt voor de service en de moeite!

Zakariya

© Nikah-akte – Alle rechten voorbehouden

betaal-verzend-methode

Ontvang 10% korting

Meld je nu aan en ontvang 10% korting bij je eerste bestelling. Blijf op de hoogte van onze speciale aanbiedingen en nieuwe aktes. 

Gulistan Nikah akte huwelijksakte
💬 Vragen?
Scan de code